Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

TENDINȚE ALE ANULUI 2018 PENTRU DESIGNUL BUCĂTĂRIEI TALE

Tendinte bucatarii 2018

În momentul alegerii mobilierului și designului pentru bucătărie, mulți își doresc să-și urmeze dorințele proprii, însă la fel și să fie în pas cu moda. Astfel, pentru a-ți ușura munca, îți propunem cîteva tendințe ale anului 2018 pentru bucătăria ta care ți se pot potrivi.

 Bucătărie cu dulapuri albastru-verzui

În 2018 culoarea de bază pentru designul dulapurilor din bucătărie sunt culorile oceanului, cum ar fi cele în nuanțe albastru-verzui, albastru, verde. Acestea pot fi amestecate cu diverse alte culori, cum ar fi gri sau culori dominante, cît și pot fi o completare petru elementele din lemn. O nouă tendință este utilizarea acestor culori pentru dulapuri sau insule, ceea ce te poate ajuta să creezi un interior liniștit și confortabil.

Bucatarie albastru-verzui

Ultra Violet

Dacă în 2017 culoarea anului era verde, anul 2018 vine cu cîte ceva nou. Astfel, culoarea anului 2018 anunțată de Pantone este Ultra Violet. Această tendință a început să se răspîndească în fiecare aspect al design-ului de interior, fiind o culoare îndrăzneață și dramatică, ce oferă o stare de eleganță și lux. De asemenea, aceasta poate fi combinată cu diverse alte culori neașteptate sau îndrăznețe, cum ar fi verde, verde turcoaz, bleumarin, dar și cu culori liniștite cum ar fi alb, maro, etc. În acest mod, alegerea acestei culori pentru bucătăria ta este încă un trend al anului 2018.

bucatarie-ultra-violet

Blaturi din marmură

O nouă tendință pentru bucătărie reprezintă utilizarea blaturilor din marmură. Acest trend va fi la modă atât în anul 2018, cît și în următorii ani datorită contrastului ridicat. De asemenea, blatul din marmură te ajută să ai parte de o bucătărie destul de deosebită și plină de elemente intense.

bucatarie-blaturi-din-marmura

 Stil rustic

Acest stil este mereu unul dintre cele mai preferate stiluri, fiind confortabil și practic în același timp. Astfel, în 2018, acesta va reprezenta un trend, iar dacă doreșți îl poți completa și cu decorațiuni sau elemente în culoarea anului - Ultra Violet, creând un aspect unic și elegant.

bucatarie-stil-rustic

Culori mixate și potrivite

În acest an o nouă tendință este amestecarea și combinarea mai multor culori pentru crearea unui design cît mai captivant și plin de viață. De exemplu, poți vopsi pereții și/sau dulapurile din partea de jos într-o culoare, iar dulapurile de sus în alta. Un design din ce în ce mai întîlnit poate fi nuanța de cărbune întunecat sau gri pentru dulapurile de jos și/sau pereți, iar pentru dulapurile de sus alb sau bej.

bucatarie-culori-mixate

tendinte-bucatarie-culori-mixate

Ești aici: Home Alte Accesorii TENDINȚE ALE ANULUI 2018 PENTRU DESIGNUL BUCĂTĂRIEI TALE