Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Cum aleg o bucatarie la comanda?

Important în alegerea mobilierului de bucătărie  este utilizarea la maxim a spaţiului, ergonomicitatea, funcţionalitate, personalitate şi  durabilitate. Din acest motiv noi BucatariiLaComanda.md  la proiectarea unei bucătării ţinem cont de următoarele criterii:

- Planificarea unui spaţiu suficient de depozitare, fie pentru alimente sau fie pentru vase, veselă etc.
- Folosirea sertarelor care să vă permită să vedeţi uşor bunurile dorite  şi să aveţi un acces uşor la ele.
De-asemena ţinem cont de cele 5 zone dinamice ale unei bucătării:
- Zona de provizii – unde se depozitează produsele consumabile cum at fi zahărul, orezul, paste făinoase, conserve etc. Această zonă trebuie să aibă posibilitatea de a organiza aceste produse ergonomic .
- Zona de păstrare – este zona unde se depozitează farfurii, vase, pahare etc.  De  obicei acestea sunt organizate în zonele cele mai înalte sau mai joase a unei bucătării de-oarece se folosesc mai rar. De-asemenea paharele pot fi aranjate în dulapuri cu uşi din sticlă fumurie
- Zona de curăţenie -  este zona unde se află chiuveta şi maşina de spălat vase dar şi detergenţii sau ustensiile de curăţat.
- Zona de preparare – această zonă este una dintre cele mai importante zone ale unei bucătării. Mirodeniile, ustensiile de lucru trebuiesc ţinute în apropiere de această zonă.
- Zona de gătit – este zona ce cuprinde aragazul, hota, cuptorul cu microunde, cratiţe etc.
Alegeţi alături de noi o bucătărie cît mai funcţională şi mai confortabilă , în aşa mod încît să vă facă aceaşi impresie şi peste  5, 7, 10 ani.

Ești aici: Home Alte Accesorii Cum aleg o bucatarie la comanda?