Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

SCAUNE DE BUCATARIE.TIPURI

Scaunele de bucătărie pot fi de diferite tipuri, culori şi modele. Totul depinde de necesităţi şi preferinţe.  Iată cele mai des întîlnite şi folosite scaune de bucătărie:

- Scaune de bar – se potrivesc pentru bucătăriile moderne, care au şi un mini bar.  În funcţie de stil scaunele de bar pot fi din plastic, lemn sau metal.  Dacă scaunele de bar de obicei au înălţimea 76 cm, atunci scaunele de bar de la bucătărie ar trebui să aibă înălţimea de 66 cm pentru a vă urca mult mai uşor pe ele.  Preţurile pentru un astfel de scaun variază de la un model la altul şi tipul materialului.
- Scaune tapitate – dacă vrei să ai parte de comoditate optează pentru astfel de scaune. Pe piaţă există o varietate de modele şi culori.  Sunt potrivite atît pentru bucătăriile retro cît şi pentru bucătăriile minimaliste, contemporane. Atunci cînd cumpăraţi astfel de scaune atrageţi foarte mare atenţie la calitatea materialului folosit pentru tapţerie.
- Scaune din lemn natural – se potrivesc de minune într-o bucătărie rustică sau într-o bucătărie clasică.  Sunt o completare potrivită pentru  bucătăriile din lemn masiv. Poţi găsi pe piaţă scaune din lemn de fag, frasin, pin, cireş, stejar. Scaunele din lemn masiv sunt mai scumpe, însă sunt în acelaş timp şi mai durabile.

Ești aici: Home Alte Accesorii SCAUNE DE BUCATARIE.TIPURI