Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

7 BUCĂTĂRII DE VIS CE VOR FI MEREU LA MODĂ

Bucătarii de vis

Fiecare dintre noi își dorește o bucătărie de vis. De aceea, atunci cînd alegi stilul sau designul acesteea, dintr-o mulțime de bucătării perfecte trebuie să găsești doar una ce se potrivește ideal personalității tale. Îți prezentăm cîteva tipuri de bucătării de vis ce vor fi și vor rămîne mereu în tendință.

Bucătăriile albe

Bucătăriile în culoarea albă sunt perfecte pentru cei ce doresc să ofere încăperii un aspect relaxant, luminos și elegant. Acestea reprezintă o tendință mereu actuală, ce este foarte apreciată și recomandată de designeri. Pentru a crea bucătăria albă perfectă, te-am sfătui să nu aglomerezi prea mult spațiu, să ții cont de dimensiunile de care dispui și de stilul și calitatea pieselor de mobilier. Bucătăriile albe se potrivesc oricărui design, astfel fiind ideale pentru orice încăpere.

Dacă nu dorești o bucătărie albă, poți opta pentru alte nuanțe deschise, cum ar fi nuanțele ce se află între bej și culoarea untului. Acestea, de asemenea se vor privi foarte atrăgător în orice încăpere.

Bucatarii albe

Tuxedo Kitchen

Tuxedo Kitchen sunt bucătăriile în două culori. Acestea au dulapurile de sus de culoare albă, iar cele de jos de culori închise și contrastante, cum ar fi albastru, negru, gri, verde, etc. Acestea sunt extrem de elegante, deoarece permit îmbinarea culorilor albe cu culorile închise, fără a avea nevoie de un design sau de o combinare deosebit de complicată. Toată splendoarea acestor bucătării constă în utilizarea mînerelor, finisaje mate sau lucioase, electrocasnicelor ce permit îmbinarea cît mai ușoară a celor două culori, astfel încît să poți crea un aspect cît mai deosebit.

Tuxedo Kitchen

Bucătăriile cu insulă

Bucătăriile cu insulă sunt încă un model de bucătărie ce a devenit o tendință foarte apreciată în ultimii ani, astfel încît aceasta va rămîne la modă încă pentru mulți ani înainte. Acestea sunt dorite de aproape fiecare familie, reprezentînd un element modern pentru bucătăriile mari și spațioase. În ziua de astăzi, bucătăriile cu insulă pot fi de diverse tipuri, dimensiuni și forme (atît pătrate sau dreptunghiulare, cît și multe alte forme nedefinite).

Bucătăriile cu insulă

Dacă vrei să cunoști cîteva tipuri de bucătării cu insulă, poți citi următorul articol:  Tipurile și caracteristicile bucătăriilor cu insulă

Bucătării minimaliste în nuanțe de gri

Dacă îți dorești o bucătărie închisă ce va fi mereu în tendințe, îți putem propune o bucătărie în stil minimalist în tonuri de gri. Piesele de mobilier pentru o astfel de bucătărie pot fi atît de culori de nuanțe gri, cît și de combinația dintre alb și gri. De asemenea, pentru a reda acestui stil un aspect cît mai perfect, optează pentru electrocasnice confecționate din oțel inoxidabil , mobilier lucios și decorațiuni metalice. Astfel, acest stil de bucătărie se va încadra perfect în interiorul oricărei case.

Bucatarii minimaliste

Bucătărie cu rafturi deschise și electrocasnice încorporate

În ziua de astăzi, o nouă tendință este crearea unor bucătării în care numărul dulapurilor închise devin mai puține, fiind înlocuite cu cele de tip deschis, iar electrocasnicile sunt încorporate în mobilier, astfel încît să ofere bucătăriei tale un aspect cît mai îngrijit.

Încorporarea electrocasnicilor în mobilier te va ajuta să creezi o bucătărie perfectă și unitară, fără barieri și denivelări vizuale. Iar rafturile deschise îți vor permite nu doar să creezi un interior prietenos și liber, dar și un loc pentru obiecte de colecție sau decor, pahare, cărți, farfurii, condimente. Un lucru de care nu ar trebui să uiți este că rafturile dechise trebuie menținute mereu în curățenie.

Bucatarii cu rafturi deschise

Bucătăriile cu print

Bucătăriile cu print sunt alese de multe persoane, anume datorită posibilității de a alege și a amplasa fundalul dorit pe peretele sau dulapurile de sus a bucătăriei. Acestea pot fi imagini cu fructe sau legume, diverse peisaje de vară, toamnă sau orice alt fundal la alegere. Acest stil de bucătărie crează un interior modern, deosebit și destul de frumos.

Bucatarii cu print

 Bucătărie cu blat de lucru din quartz

În ultimul timp, designerii recomandă utilizarea în bucătărie a unui blat de lucru realizat din quartz. Specialiștii susțin că acesta este mult mai rezistent decît piatra naturală, astfel încît îți va fi util pentru o lungă perioadă de timp. Utilizarea unui astfel de material va oferi bucătăriei tale o priveliște minunată și diferită. Culorile ce predomină în crearea blaturilor din quartz sunt gri și bej. 

Bucatarii cu blat din quartz

Ești aici: Home Alte Accesorii 7 BUCĂTĂRII DE VIS CE VOR FI MEREU LA MODĂ