Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

SFATURI UTILE PENTRU MAXIMIZAREA SPAȚIULUI ÎNTR-O BUCĂTĂRIE MICĂ

Maximizarea spatiului in bucatarie

Amenajarea unei bucătării de dimensiuni mici pare că este un lucru extrem de greu, deoarece trebuie să urmezi unele reguli, să optezi pentru un număr mic de mobilier și așa mai departe. Însă, crearea unei bucătării perfecte și plăcute, în care vei prefera să petreci timpul gătind sau savurînd cafeaua în fiecare dimineață nu este întotdeauna o activitate dificilă. De aceea, ai nevoie nu doar de o amenajare corectă, dar și de cîteva trucuri ce te vor ajuta să redai bucătăriei tale un spațiu mult mai mare din punct de vedere vizual. Iată cîteva dintre acestea:

 - Optează pentru dulapuri cu uși de sticlă sau pentru dulapuri de tip deschis pentru partea de sus a bucătăriei tale. Chiar dacă vesela sau alte accesorii din bucătărie vor fi la vedere, vei avea un motiv în plus de a le ține mereu în ordine, ceea ce va reda încăperii un aer îngrijit, elegant și aerisit și va adăuga impresia unei bucătării mari și încăpătoare.

Dulapuri de sticla bucatarie

- Permite pătrunderea luminii naturale în încăpere într-o cantitate înaltă. De aceea, îți recomandăm să nu blochezi ferestrele cu accesorii sau decorațiuni de dimensiunice mari sau cu flori sau alte obiecte netransparente ce împiedică răzbaterea luminii.

Lumina in bucatarie

- Alege culoarea albă pentru crea o bucătărie mai mare, astfel încît albul este o culoare perfectă pentru interior ce reflectă în mod ideal lumina și mărește vizual bucătăria. Poți alege să vopsești pereții în alb, să schimbi gresia sau faianța în cazul în care nu vrei să modifici mobilierul sau să optezi pentru o bucătărie perfect albă sau cu cîteva nuanțe, accesorii sau decorațiuni colorate.

Culoarea alba in bucatarie

- Optează pentru o bucătărie Open Space sau una delimitată de living prin pereți de sticlă, uși glisante,etc. Acest truc te va ajuta să-ți schimbi cu mult stilul și interiorul casei tale, ceea ce îți va permite să faci o schimbare radicală printr-o singură acțiune.

Bucatarie delimitata prin sticla

 - La fel ca și alte obiecte și piese de mobilier lucioase, metalul te poate ajuta să îți maximizezi spațiul din bucătăria ta. Acestea pot fi regăsite și în accesorii, decorațiuni și chiar piese de mobilier, cum ar fi scaunele, masa, etc. De asemenea, metalul te va ajuta să reflecți lumina și să oferi bucătăriei tale un plus de perfecțiuni.

Metalul in bucatarie

- Mărește numărul ferestrelor din bucătărie pentru a profita de mai multă lumină naturală, astfel încît aceasta este factorul principal ce îți oferă dispoziție și putere în fiecare dimineață. De asemenea, dacă ai parte de un peisaj frumos după fereastră, poți opta și pentru ferestre pe întreg peretele.

Ferestre in bucatarie

- Optează pentru încorporarea electrocasnicelor, precum aragazul, microundele, cuptorul, etc.în piesele de mobilier. În acest mod nu te vei confrunta cu denivelări ale electrocasnicelor față de mobilier și vei oferi încăperii tale o înfățișare aranjată și îngrijită.

Incorporarea electrocasnicelor

Ești aici: Home Alte Accesorii SFATURI UTILE PENTRU MAXIMIZAREA SPAȚIULUI ÎNTR-O BUCĂTĂRIE MICĂ