Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

4 PASI SIMPLI PENTRU A AVEA O BUCATARIE LA COMANDA

Majoritatea dintre noi doreste sa-si mobilize bucataria dupa propriul spatiu si necesitati. Astfel mobilierul la comanda este solutia cea mai potrivita. Desi pare complicat, pasii de a obtine o bucatarie precum ati visat sunt foarte simpli. Iata care sunt:

1.    Masoara cu atentie spatiul in care doresti sa asezi bucataria, tine cont de toate detaliile (plinte, grinzi de rezistenta, dispunerea chiuvetei, a prizelor electrice, caloriferelor, usi, ferestre,tevi de apa sau gaz, a electrocasnicelor fixe etc). Daca nu stii cum ar trebui corect sa masori chiama un specialist la domiciliu acesta va lua marimile exacte si corecte.

2.    Alege materialele si combinatiile de culori  care ti se potrivesc impreuna cu specialistul.

3.    Cu ajutorul specialistului nostru in baza alegerii facute de tine, poti vizualiza  simularea 3D a viitoarei tale bucatarii in citeva zile, precum si pretul acesteia. Comanda ta se va da in productie, dupa semnarea unui contract si achitarea unui avans de 60% din valoarea totala.

4.    La termenul stabilit de 30 zile primesti moiblierul de bucatarie. La fel compania noastra iti asigura livrare si montare gratuita.

Pare simplu nu?!

Nu ezita sa ne contactezi.

Вы здесь: Home Всё о кухнях Despre Bucatarii 4 PASI SIMPLI PENTRU A AVEA O BUCATARIE LA COMANDA