Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

MOBILA DE BUCATARIE POTRIVITA PENTRU GARSONIERA

Bucatariile  de mici dimensiuni de multe ori  pot crea mari probleme. Un astfel de spaţiu necesită o potrivire exactă a mobilei de bucătărie, culorilor şi electrocasnicelor. Iată cîteva idei şi sfaturi care te vor ajuta să alegi bucătăria potrivită pentru garsonieră.

În primul rînd optează pentru o bucătărie la comandă şi mobilă la comandă.  Apelează la o companie specializată pentru a fi consultat, cheamă un proiectant de mobilă care să-ţi măsoare spaţiul şi să-ţi proiecteze bucătăria potrivită pentru spaţiul tău.

Optează pentru piese de mobilier suspendate.  Mobilierul  unei bucătării de garsonieră  trebuie să fie amplasat în aşa mod încît să foloseşti  optim spaţiul disponibil. Astfel poţi să creezi spaţii de depozitare  cu ajutorul corpurilor suspendabile.

Din bucătărie nu trebuie să lipsească  masa şi cîteva scaune. O variantă bună ar fi un colţar de bucătărie, însă dacă nu vă permite spaţiu atunci varianta cea mai bună ar fi să optaţi pentru o masă şi scaune pliabile, care pot fi folosite doar la nevoie.

Aparatele electrocasnice la fel trebuiesc adaptate spatiului restrîns. Optaţi pentru electrocansice  pe care să le poţi combina. De exemplu un frugider de-asupra căruia să poţi amplasa cuptorul cu microunde.

 

Ești aici: Home Alte Accesorii MOBILA DE BUCATARIE POTRIVITA PENTRU GARSONIERA