Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

BUCATARII LA COMANDA: BUCATARII IN 5 PASI - CHSINAU, MD

Daca planifica sa-ti amenajezi sau reamenajezi bucataria, iata citeva sfaturi de la designerii de mobila de la BUCATARIILACOMANDA.MD care te va ajuta sa o faci pentru a obtine o buna functionalitate si practicitate a acesteia.

  1. Planifica bucataria asa cum ti-o doresti tu, luind in consideratie spatiul disponibil, materialul din care doresti sa o executi si accesoriile pentru bucatarie. Noile tehnologii ne permit la ziua de azi sa confectionam la comanda o bucatarie cu cele mai practice si mai comode accesorii si feronerie pentru bucatarie.
  2. Tine cont de triunghiul de lucru in bucatarie, forma acesteia. Acest fapt va determina cit de practic si de eficient este sa lucrezi la masa de bucatarie. Triunghiul de lucru se bazeaza pe cele trei puncte principale, acestea sunt: frigiderul, aragazul, chiuveta. Planifica mobilierul de bucatarie astfel ca sa te deplasezi cit mai putin in timp ce gatesti bucatele la bucataria ta draga.
  3. Schitind planul de reamenajare a bucatariei, gindeste-te daca doresti sa ai aici o zona de luat gustari, micul dejun sau chiar cina impreuna cu familia. Daca spatiul iti permite, amenajeaza un spatiu de luat masa, unde ai putea sa primesti si musafirii.
  4. Dupa ce ai planificat bucataria dupa cum crezi ca e mai bine mai practice si mai comod, alege materialele de fabricare a bucatariei la comanda. Gama de materiale si finisaje este foarte variata atunci cind este vorba de a comanda mobila de bucatarie. Se recomanda de a opta pentru materialele cu o rezistenta inalta la umezeala, ca de exemplu MDF-ul si lemnul masiv. Dar cel mai bine ar fi sa va consultati cu specialistul in domeniu.
  5. Ultima etapa este selectarea companiei care va putea executa mobilierul pentru bucatarie dupa solicitarile dvs. Alege compania care activeaza de mai mult timp pe piata, astfel vei scapa de mobilierul necalitativ. Echipa de profesionalisti va elabora o schita cu toate dimensiunile si nunatele dorite.

In cazul in care doriti mai multe informatii referitor la alegerea materialelor de fabricare a mobilei de bucatarie, nu ezitati sa contactati desingerii de la BUCATARIILACOMANDA.MD

Ești aici: Home Alte Accesorii BUCATARII LA COMANDA: BUCATARII IN 5 PASI - CHSINAU, MD